Onderwijs

Partij Ramdhani wil zich, wat dit onderwerp betreft, focussen op onderwijs met betere aansluiting op de arbeidsmarkt. Eerlijke kansen in het onderwijs. Betere en snellere oplossing voor vroegtijdige schoolverlaters. 

Iedereen heeft recht op een eerlijke kans. Ook in het onderwijs. Geen enkel kind of persoon is hetzelfde. Partij Ramdhani wil dat iedereen een eerlijke en gelijke kans krijgt. Hierbij moet ook gekeken worden om bij het aanbieden van onderwijs een betere aansluiting te creeren naar de arbeidsmarkt. 

Onderwijsinstellingen en scholen meer voorlichting geven vanuit de Gemeente. 

In gesprek met scholen over huiswerkbegeleiding en bijles voor kinder die dit nodig hebben. 

Leerachterstanden moeten door scholen eerder geconstateerd worden, extra ondersteuning en begeleiding snel bieden.  

Met behulp van de Gemeente meer stageplekken regelen in Den Haag en omgeving. 

Scholen dienen vroegtijdige schoolverlaters eerder te signaleren en deze groep betere en snellere ondersteuning te bieden. 

En hier blijft het niet bij

Partij Ramdhani wilt zich ook inzetten voor onderwerpen die hier niet genoemd zijn. Voor ons is de burger, u dus, van belang en zullen dit niet uit het oog verliezen. Heeft u onderwerpen die u graag bespreekbaar wilt maken? Meldt dit dan aan ons via ons meldformulier. Zonder uw hulp kunnen wij andere relevante onderwerpen niet bespreekbaar maken. Heeft u liever dat wij u bellen? Laat het ons via hetzelfde formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw zorgpunten te bespreken. 

Wordt mede-eigenaar

Samen bouwen aan de leukste en goedkoopste supermarkt van Nederland!

Vind jij het leuk om te investeren in een bedrijf met missie? Wil jij in een bedrijf met ambitie en lef investeren? Wacht niet langer want dit is je kans! Door de verkoop van een deel van onze aandelen geven wij iedereen die bij wil dragen aan een duurzame en goedkope supermarkt, de kans om mede-eigenaar te worden van de Buurt Super. Het mooie is dat dit al kan voor 500 euro. Om aandelen aan derden te kunnen uitgeven hebben wij een STAK (Stichting Administratiekantoor) opgericht. Deze stichting is de houder van de aandelen van de B.V. en heeft recht om de aandelen als certificaat uit te geven aan derden. Een certificaat op een aandeel is in principe gewoon een aandeel maar alleen met de economische recht en heeft geen stemrecht. Je ontvangt de winsteruitkering/dividend maar bent daarbuiten persoonlijk niet aansprakelijk.

Kapitaalinjectie

Investeren in de Buurt Super levert meer op dan een vast rendement op jouw investering. Je profiteert immers ook van de waardestijging van de (certificaten van) aandelen. We groeien samen! We hebben gekozen voor ‘sharefunding’ omdat wij graag willen dat je, naast aandeelhouder/certificaathouder, een echter ambassadeur van de Buurt Super wordt. Op deze wijze verspreiden we samen onze boodschap.De kapitaalinject maakt het mogelijk om de Buurt Supers in Den Haag uit te rollen. De hoogte van het opgehaalde bedrag bepaalt de snelheid waarmee dit gebeurt. Het geeft ons de financiele ruimte om de Buurt Supers direct bij een breder publiek te introduceren.Wil je meer informatie nalezen? Kijk dan op de projectpagina onder projectnaam “Wordt mede- eigenaar”. Je kunt ook
hieronder klikken om direct naar de projectpagina te gaan.

Enthousiast? Wij ook!

De eerste ronde om mede-eigenaar te worden is al van start gegaan! Ga snel naar de projectpagina voor meer informatie of klik op onderstaande button om meteen jouw certificaten van aandelen te bemachtigen! Vul het formulier in en klik op bevestigen. Je ontvang daarna een mail met een overeenkomst. Na ondertekening van de overeenkomst en betaling zijn je certificaten rechtsgeldig en ben je officieel certificaathouder. Later ontvang je tevens de login gegevens voor de afgeschermde gedeelte voor aandeelhouders om de ontwikkelingen te volgen.