Economie en financiën

Partij Ramdhani wil zich, wat dit onderwerp betreft, focussen op meer werkplekken voor werkzoekenden, armoedebestrijding en betere ondersteuning voor ondernemers. 

Een betaalde baan moet voor een ieder toegankelijk zijn. Misschien niet gelijk je droombaan, maar ieder start is een begin. Het gebruikmaken van iemands expertise (kennis en kunde) is een belangrijke criteria. Er zijn genoeg mensen die wel ervaring hebben maar niet een diploma. Deze groep mensen begeleiden naar een passend baan. Ook in Den Haag zijn er veel mensen die dagelijks de gevolgen van armoede moeten ondervinden. Armoede in Nederland moet stoppen! Hiervoor wilt Partij Ramdhani zich in gaan zetten. Voor de ondernemers willen wij ervoor zorgdragen dat er meer ondersteuning komt vanuit de Gemeente. De administratieve last voor de ondernemers daar waar mogelijk wegnemen zodat de ondernemer kan ondernemen en zich niet druk hoeft te maken om administratieve zaken. 

Zorgen voor meer banen in en rond Den Haag.

Bepaalde zaken niet uitbesteden als Gemeente, maar hier mensen zelf vanuit Den Haag aan het werk zetten. 

Meer inzetten op kennis en kunde om werkzoekenden aan werk te helpen. 

Mensen niet aan hun lot overlaten op het moment ze geen cent meer hebben om van te leven. 

Vroegtijdig signaleren van mensen die dreigen in de schulden te raken. Deze groep beter begeleiden en helpen.

Voorlichtingscampagne opzetten om inwoners maar ook kinderen alert te maken goed om te gaan met geld/schulden.  

Betere schuldhulpverlening bieden, ook na een doorlopen traject (stukje nazorg). 

Administratieve last verminderen voor ondernemers, ook bij het aanvragen van vergunningen. 

Meer ondersteuning bieden aan ondernemers. 

En hier blijft het niet bij

Partij Ramdhani wilt zich ook inzetten voor onderwerpen die hier niet genoemd zijn. Voor ons is de burger, u dus, van belang en zullen dit niet uit het oog verliezen. Heeft u onderwerpen die u graag bespreekbaar wilt maken? Meldt dit dan aan ons via ons meldformulier. Zonder uw hulp kunnen wij andere relevante onderwerpen niet bespreekbaar maken. Heeft u liever dat wij u bellen? Laat het ons via hetzelfde formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw zorgpunten te bespreken. 

Wordt mede-eigenaar

Samen bouwen aan de leukste en goedkoopste supermarkt van Nederland!

Vind jij het leuk om te investeren in een bedrijf met missie? Wil jij in een bedrijf met ambitie en lef investeren? Wacht niet langer want dit is je kans! Door de verkoop van een deel van onze aandelen geven wij iedereen die bij wil dragen aan een duurzame en goedkope supermarkt, de kans om mede-eigenaar te worden van de Buurt Super. Het mooie is dat dit al kan voor 500 euro. Om aandelen aan derden te kunnen uitgeven hebben wij een STAK (Stichting Administratiekantoor) opgericht. Deze stichting is de houder van de aandelen van de B.V. en heeft recht om de aandelen als certificaat uit te geven aan derden. Een certificaat op een aandeel is in principe gewoon een aandeel maar alleen met de economische recht en heeft geen stemrecht. Je ontvangt de winsteruitkering/dividend maar bent daarbuiten persoonlijk niet aansprakelijk.

Kapitaalinjectie

Investeren in de Buurt Super levert meer op dan een vast rendement op jouw investering. Je profiteert immers ook van de waardestijging van de (certificaten van) aandelen. We groeien samen! We hebben gekozen voor ‘sharefunding’ omdat wij graag willen dat je, naast aandeelhouder/certificaathouder, een echter ambassadeur van de Buurt Super wordt. Op deze wijze verspreiden we samen onze boodschap.De kapitaalinject maakt het mogelijk om de Buurt Supers in Den Haag uit te rollen. De hoogte van het opgehaalde bedrag bepaalt de snelheid waarmee dit gebeurt. Het geeft ons de financiele ruimte om de Buurt Supers direct bij een breder publiek te introduceren.Wil je meer informatie nalezen? Kijk dan op de projectpagina onder projectnaam “Wordt mede- eigenaar”. Je kunt ook
hieronder klikken om direct naar de projectpagina te gaan.

Enthousiast? Wij ook!

De eerste ronde om mede-eigenaar te worden is al van start gegaan! Ga snel naar de projectpagina voor meer informatie of klik op onderstaande button om meteen jouw certificaten van aandelen te bemachtigen! Vul het formulier in en klik op bevestigen. Je ontvang daarna een mail met een overeenkomst. Na ondertekening van de overeenkomst en betaling zijn je certificaten rechtsgeldig en ben je officieel certificaathouder. Later ontvang je tevens de login gegevens voor de afgeschermde gedeelte voor aandeelhouders om de ontwikkelingen te volgen.