Ontdek het ultieme Family Fun Center aan boord van ons unieke cruiseschip

Dompel jezelf onder in de Magie van Aqua Palace

Bij Aqua Palace brengen we een onvergetelijke cruise-ervaring naar jou toe, direct aan de wal. Ontdek onze exclusieve investeringsmogelijkheden, pre-boekingsopties en kansen voor ondernemers. Word deel van onze missie om het meest complete all-in family fun center van Nederland te creëren. Dompel jezelf onder in plezier en investeer vandaag nog!

About Us

Welkom bij Aqua Palace, waar we een revolutionaire ervaring bieden in de wereld van family fun centers. Wij zijn gepassioneerd om een uniek all-inclusive concept te introduceren op ons cruiseschip dat blijvende herinneringen en plezierige momenten voor gezinnen en bezoekers zal creëren.

Our Mission

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het bouwen van het meest complete all-in family fun center in Nederland. We streven naar een duurzame, betaalbare, en onvergetelijke cruise-ervaring voor iedereen.

Key Features

Ontdek de kenmerken die Aqua Palace tot een buitengewone bestemming maken:

Why Aqua Palace

Wat maakt Aqua Palace anders? Wij geloven in het combineren van plezier, innovatie en duurzaamheid. Ons team van visionairen en ondernemers zet zich in om een opwindende ervaring te creëren die verder gaat dan traditionele family fun centers

Our Journey

De reis van Aqua Palace begon met een visie om een verschil te maken in de wereld van entertainment. Ontdek hoe we van droom naar realiteit zijn gegaan en blijf op de hoogte van onze voortdurende groei en ontwikkeling

Meet the Team

Maak kennis met het team achter Aqua Palace, een groep toegewijde professionals met een gezamenlijke passie voor het realiseren van een unieke en memorabele ervaring voor onze bezoekers.

Investeer in de Toekomst van Aqua Palace

Word een essentieel onderdeel van het succesverhaal van Aqua Palace door te investeren in onze unieke en opwindende toekomst. Ontdek de verschillende mogelijkheden om deel uit te maken van ons avontuur.

ICO Tokens

Schaf onze ICO tokens aan en wordt een VIP-eigenaar van Aqua Palace. Deze tokens zijn inwisselbaar voor exclusieve producten en diensten aan boord van ons cruiseschip. Profiteer van de waardestijging en geniet van privileges die alleen beschikbaar zijn voor onze investeerders.

Pre-Booking Opties

Schaf onze ICO tokens aan en wordt een VIP-eigenaar van Aqua Palace. Deze tokens zijn inwisselbaar voor exclusieve producten en diensten aan boord van ons cruiseschip. Profiteer van de waardestijging en geniet van privileges die alleen beschikbaar zijn voor onze investeerders.

Sharefunding

Beschouw Aqua Palace niet alleen als een investering, maar als een kans om ambassadeur te worden. Onze ‘sharefunding’-benadering moedigt niet alleen financiële betrokkenheid aan, maar ook de verspreiding van onze missie. Laten we samen groeien

Voordelen van Investering

Als investeerder bij Aqua Palace geniet je niet alleen van financiële voordelen, maar ook van een groeiende gemeenschap. Profiteer van waardestijging, exclusieve toegang en het gevoel betrokken te zijn bij het creëren van iets buitengewoons.

Hoe te Investeren

De eerste stap zetten is eenvoudig. Bezoek onze investeringspagina en ontdek hoe je een deel van Aqua Palace kunt worden. Vul het formulier in, bevestig je keuzes en word officieel een ambassadeur van ons unieke family fun center.

Reserveer Jouw Plek bij Aqua Palace

Ervaar de magie van Aqua Palace door nu jouw plek aan boord te reserveren. Maak deel uit van een unieke cruise-ervaring die families en vrienden samenbrengt voor onvergetelijke momenten. Begin jouw reis naar plezier en avontuur door onderstaand formulier in te vullen.
Calendar is loading...
-
Available
 
-
Booked
 
-
Pending
·
 
-
Partially booked

Time Slots*:
["Full Day"]

First Name*:

Last Name*:

Email*:

Phone:

Details:

Copyright © 2024 Partijramdhani | Powered by partijramdhani

Wordt mede-eigenaar

Samen bouwen aan de leukste en goedkoopste supermarkt van Nederland!

Vind jij het leuk om te investeren in een bedrijf met missie? Wil jij in een bedrijf met ambitie en lef investeren? Wacht niet langer want dit is je kans! Door de verkoop van een deel van onze aandelen geven wij iedereen die bij wil dragen aan een duurzame en goedkope supermarkt, de kans om mede-eigenaar te worden van de Buurt Super. Het mooie is dat dit al kan voor 500 euro. Om aandelen aan derden te kunnen uitgeven hebben wij een STAK (Stichting Administratiekantoor) opgericht. Deze stichting is de houder van de aandelen van de B.V. en heeft recht om de aandelen als certificaat uit te geven aan derden. Een certificaat op een aandeel is in principe gewoon een aandeel maar alleen met de economische recht en heeft geen stemrecht. Je ontvangt de winsteruitkering/dividend maar bent daarbuiten persoonlijk niet aansprakelijk.

Kapitaalinjectie

Investeren in de Buurt Super levert meer op dan een vast rendement op jouw investering. Je profiteert immers ook van de waardestijging van de (certificaten van) aandelen. We groeien samen! We hebben gekozen voor ‘sharefunding’ omdat wij graag willen dat je, naast aandeelhouder/certificaathouder, een echter ambassadeur van de Buurt Super wordt. Op deze wijze verspreiden we samen onze boodschap.De kapitaalinject maakt het mogelijk om de Buurt Supers in Den Haag uit te rollen. De hoogte van het opgehaalde bedrag bepaalt de snelheid waarmee dit gebeurt. Het geeft ons de financiele ruimte om de Buurt Supers direct bij een breder publiek te introduceren.Wil je meer informatie nalezen? Kijk dan op de projectpagina onder projectnaam “Wordt mede- eigenaar”. Je kunt ook
hieronder klikken om direct naar de projectpagina te gaan.

Enthousiast? Wij ook!

De eerste ronde om mede-eigenaar te worden is al van start gegaan! Ga snel naar de projectpagina voor meer informatie of klik op onderstaande button om meteen jouw certificaten van aandelen te bemachtigen! Vul het formulier in en klik op bevestigen. Je ontvang daarna een mail met een overeenkomst. Na ondertekening van de overeenkomst en betaling zijn je certificaten rechtsgeldig en ben je officieel certificaathouder. Later ontvang je tevens de login gegevens voor de afgeschermde gedeelte voor aandeelhouders om de ontwikkelingen te volgen.