Zorg

Partij Ramdhani wil zich, wat dit onderwerp betreft, focussen op betere en snellere ouderenzorg en jeugdzorg in Den Haag.

Zorg moet beter en sneller geleverd worden. Niet iedereen is hetzelfde, daarom is maatwerk belangrijk. Standaard oplossingen werken niet voor iedereen, misschien wel voor een groot gedeelte van de inwoners, maar lang niet voor iedereen. Hiervoor moeten betere plannen komen. Partij Ramdhani wilt zich hard maken om dit te realiseren door te onderzoeken en de resultaten bespreekbaar te maken in de gemeenteraad.

Zorg moet sneller geboden worden, aanvraag moet niet onnodig lang duren.

Herzien gemeentelijke collectieve verzekering en daar waar nodig uitbreiden

Vanuit de gemeente werken met zorgaanbieders zonder winstoogmerk, komt ten goede van de zorg 

Ouderen niet aan hun lot overlaten, door de verantwoordelijkheid te verschuiven naar familieleden. 

Jeugdzorg in samenwerking met de ouder(s)  in plaats van dwingende adviezen vanuit de behandelaar(s). 

Betere begeleiding jongeren die zorgbehoevende zijn en ook deze doelgroep niet aan hun lot overlaten.  

Meer en betere voorlichting aan bewoners zodat zorgbehoevende zijn of haar weg naar hulp makkelijk kan vinden. 


En hier blijft het niet bij:

Partij Ramdhani wil zich ook inzetten voor onderwerpen die hier niet genoemd zijn. Voor ons is de burger, u dus, van belang en zullen dit niet uit het oog verliezen. Heeft u onderwerpen die u graag bespreekbaar wilt maken? Meldt dit dan aan ons via ons meldformulier. Zonder uw hulp kunnen wij andere relevante onderwerpen niet bespreekbaar maken. Heeft u liever dat wij u bellen? Laat het ons via hetzelfde formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw zorgpunten te bespreken.  


 Wordt mede-eigenaar

Samen bouwen aan de leukste en goedkoopste supermarkt van Nederland!

Vind jij het leuk om te investeren in een bedrijf met missie? Wil jij in een bedrijf met ambitie en lef investeren? Wacht niet langer want dit is je kans! Door de verkoop van een deel van onze aandelen geven wij iedereen die bij wil dragen aan een duurzame en goedkope supermarkt, de kans om mede-eigenaar te worden van de Buurt Super. Het mooie is dat dit al kan voor 500 euro. Om aandelen aan derden te kunnen uitgeven hebben wij een STAK (Stichting Administratiekantoor) opgericht. Deze stichting is de houder van de aandelen van de B.V. en heeft recht om de aandelen als certificaat uit te geven aan derden. Een certificaat op een aandeel is in principe gewoon een aandeel maar alleen met de economische recht en heeft geen stemrecht. Je ontvangt de winsteruitkering/dividend maar bent daarbuiten persoonlijk niet aansprakelijk.

Kapitaalinjectie

Investeren in de Buurt Super levert meer op dan een vast rendement op jouw investering. Je profiteert immers ook van de waardestijging van de (certificaten van) aandelen. We groeien samen! We hebben gekozen voor ‘sharefunding’ omdat wij graag willen dat je, naast aandeelhouder/certificaathouder, een echter ambassadeur van de Buurt Super wordt. Op deze wijze verspreiden we samen onze boodschap.De kapitaalinject maakt het mogelijk om de Buurt Supers in Den Haag uit te rollen. De hoogte van het opgehaalde bedrag bepaalt de snelheid waarmee dit gebeurt. Het geeft ons de financiele ruimte om de Buurt Supers direct bij een breder publiek te introduceren.Wil je meer informatie nalezen? Kijk dan op de projectpagina onder projectnaam “Wordt mede- eigenaar”. Je kunt ook
hieronder klikken om direct naar de projectpagina te gaan.

Enthousiast? Wij ook!

De eerste ronde om mede-eigenaar te worden is al van start gegaan! Ga snel naar de projectpagina voor meer informatie of klik op onderstaande button om meteen jouw certificaten van aandelen te bemachtigen! Vul het formulier in en klik op bevestigen. Je ontvang daarna een mail met een overeenkomst. Na ondertekening van de overeenkomst en betaling zijn je certificaten rechtsgeldig en ben je officieel certificaathouder. Later ontvang je tevens de login gegevens voor de afgeschermde gedeelte voor aandeelhouders om de ontwikkelingen te volgen.