N. Ramdhani

Kandidaat gemeenteraadslid Den Haag

Ik ben N. Ramdhani, roepnaam Kenneth. 44 jaar oud en woonachtig in Den Haag. Ik ben een geboren Hagenees. Den Haag is een veelzijdige mooie stad. Een stad die gekenmerkt wordt door haar diversiteit. Ik wil mijzelf de komende 4 jaar inzetten om de diverse problemen in onze stad op te lossen of in ieder geval bespreekbaar te maken en te agenderen op de gemeenteraadsagenda. Ik heb een eigen partij opgericht onder de naam Partij Ramdhani. Een eenmanspartij. Ik wil me niet alleen inzetten voor de standpunten die ik genoemd heb, maar samen met de burger, u dus, ook andere relevante onderwerpen bespreekbaar maken. Zonder uw hulp gaat dat niet lukken. Heeft u onderwerpen die u graag bespreekbaar wilt maken? Laat het mij dan weten. U kunt hiervoor onze meldformulier gebruiken. De enige belofte die ik maak is dat ik mij zal inzetten om Den Haag nog mooier en beter te maken waar u als burger direct of indirect profijt van zult hebben. 

Stem daarom op 14-15-16 maart 2022 op Lijst 20,  N. Ramdhani

NIET BELOVEN, MAAR DOEN!

Documenten

Wordt mede-eigenaar

Samen bouwen aan de leukste en goedkoopste supermarkt van Nederland!

Vind jij het leuk om te investeren in een bedrijf met missie? Wil jij in een bedrijf met ambitie en lef investeren? Wacht niet langer want dit is je kans! Door de verkoop van een deel van onze aandelen geven wij iedereen die bij wil dragen aan een duurzame en goedkope supermarkt, de kans om mede-eigenaar te worden van de Buurt Super. Het mooie is dat dit al kan voor 500 euro. Om aandelen aan derden te kunnen uitgeven hebben wij een STAK (Stichting Administratiekantoor) opgericht. Deze stichting is de houder van de aandelen van de B.V. en heeft recht om de aandelen als certificaat uit te geven aan derden. Een certificaat op een aandeel is in principe gewoon een aandeel maar alleen met de economische recht en heeft geen stemrecht. Je ontvangt de winsteruitkering/dividend maar bent daarbuiten persoonlijk niet aansprakelijk.

Kapitaalinjectie

Investeren in de Buurt Super levert meer op dan een vast rendement op jouw investering. Je profiteert immers ook van de waardestijging van de (certificaten van) aandelen. We groeien samen! We hebben gekozen voor ‘sharefunding’ omdat wij graag willen dat je, naast aandeelhouder/certificaathouder, een echter ambassadeur van de Buurt Super wordt. Op deze wijze verspreiden we samen onze boodschap.De kapitaalinject maakt het mogelijk om de Buurt Supers in Den Haag uit te rollen. De hoogte van het opgehaalde bedrag bepaalt de snelheid waarmee dit gebeurt. Het geeft ons de financiele ruimte om de Buurt Supers direct bij een breder publiek te introduceren.Wil je meer informatie nalezen? Kijk dan op de projectpagina onder projectnaam “Wordt mede- eigenaar”. Je kunt ook
hieronder klikken om direct naar de projectpagina te gaan.

Enthousiast? Wij ook!

De eerste ronde om mede-eigenaar te worden is al van start gegaan! Ga snel naar de projectpagina voor meer informatie of klik op onderstaande button om meteen jouw certificaten van aandelen te bemachtigen! Vul het formulier in en klik op bevestigen. Je ontvang daarna een mail met een overeenkomst. Na ondertekening van de overeenkomst en betaling zijn je certificaten rechtsgeldig en ben je officieel certificaathouder. Later ontvang je tevens de login gegevens voor de afgeschermde gedeelte voor aandeelhouders om de ontwikkelingen te volgen.