Vragen? Lees de FAQ

Je kunt ons ook een mail sturen via de contactpagina.

De Haagsche Buurt Super is een supermarkt voor de minima waar goedkoop inkopen gedaan kan worden. Ook mensen die niet in de minima zitten kunnen hier gewoon hun inkopen doen. Het enige verschil is dat de minima op basis van bewijs inkomen en schulden een pas op naam krijgen waardoor ze extra korting krijgen op hun aankopen.Haagsche Buurt Super wordt een supermarkt met een uitgebreide assortiment food en non-food. De winkels zullen dagelijks bijgevuld worden met nieuwe voorraad. De prijzen van de producten verkrijgbaar bij de Haagsche Buurt Super zijn daar waar mogelijk zo laag als het kan om de minima in Den Haag tegemoet te komen in de boodschappen kosten. Op vertoon van een pas op naam krijgt de bezitter extra korting bovenop de al lage prijzen. Daarnaast zullen er dagelijks maaltijden beschikbaar zijn om na aankoop thuis op te warmen en te eten. Dit uiteraard tegen een gereduceerd prijs. Onze producten kun je ook online bestellen via onze webshop. In onze winkels zullen wij ook een uitgebreid eigen huismerk assortiment beschikbaar stellen.

In Den Haag, komen er in totaal 8 Haasche Buurt Supers op een goede doorstroomlocatie waar veel voorbijgangers zijn en voldoende gratis parkeerplaatsen. De winkels hebben een oppervlakte van ca. 300 tot 400 m2 (begane grond). In elke stadsdeel komt er 1 Haagsche Buurt Super: 1. Centrum 2. Escamp 3. Leidschenveen-Ypenburg 4. Laak 5. Loosduinen 6. Haagsche Hout 7. Scheveningen8. SegbroekDe geplande opening van de 8 vestigingen zijn: 1e vestiging: December 2022 2e vestiging: December 2022 3e vestiging: December 2022 4e vestiging: Januari 2023 5e vestiging: Januari 2023 6e vestiging: Januari 2023 7e vestiging: Februari 2023 8e vestiging: Februari 2023

De doelgroep voor de Haagsche Buurt Super zijn alle inwoners van Den Haag e.o. en dan met name de groep mensen die het financieel minder goed hebben. Voor die groep mensen heeft de Haagsche Buurt Super een speciale klantenpas waarmee extra korting mogelijk wordt op het totaal bedrag van de boodschappen. Kortingen liggen tussen de 10 – 20 % van het totaal bedrag. Op de eigen huismerk kan de korting oplopen tot 25%. De kortingspas is alleen verkrijgbaar na aanleveren ingevulde aanvraagformulier tesamen met de gevraagde bewijsstukken. Na akkoord, krijgen de aanvragers een kortingspas op naam (en foto) en alleen te gebruiken door aanvrager. Om een snelle uitrol in de Haagsche regio te garanderen wordt er samengewerkt met particulieren door aandelen (certificaten) uit te geven. Door een kapitaalinjectie heeft de Haagsche Buurt Super de mogelijkheid om het concept snel in Den Haag uit te rollen. Wij willen in het begin 8 vestigingen openen in de 8 stadsdelen van Den Haag. Hierdoor zorgen wij voor een snelle bekendheid in de Haagsche regio en spreiden wij het risico. De hoogte van het opgehaalde bedrag bepaald snelheid waarmee dit gebeurt.

Je kunt nu via ‘equity crowdfunding’ , oftewel beter gezegd ‘sharefunding’, mede-eigenaar worden van de Haagsche Buurt Super B.V. Een aandeel kost 500 euro, of 10 euro voor de type II certificaat. Of je investeert 450 euro als ondernemer in de inkooporganisatie. Investeren in de Haagsche Buurt Super levert meer op dan de maandelijkse rendement op jouw investering. Je profiteert immers ook van de uitbetaling van de winst of waardestijging van de (certificaten van) aandelen. We groeien samen! Door de aandelen te kopen krijg je elke maand een gedeelte van de winst op je rekening. Voor de type II certificaten geldt dat je dit na 3 jaar kunt verkopen naar waarde. Jij bent samen met andere deelnemers gedeeltelijk eigenaar van de vestigingen in Den Haag. We hebben gekozen voor ‘sharefunding’ omdat wij graag willen dat je, naast aandeelhouder/ certificaathouder, een echte ambassadeur van de Haagsche Buurt Super wordt. Op deze wijze verspreiden we samen onze boodschap! En zorgen we samen voor een groter bereik.

Wij hebben een STAK (Stichting Administratiekantoor) opgericht dat in totaal 5.500 certificaten op aandelen gaat uitgeven met een waarde van 500 euro per certificaat. Tijdens de eerste investeringsrond hebben we 5.000 certificaten beschikbaar voor de verkoop. Je neemt een aandeel/certificaat op Haagsche Buurt Super B.V. en wordt mede-eigenaar van de BV. Als certificaathouder van de Haagsche Buurt Super B.V. ben je alleen aansprakelijk voor het ingelegde bedrag. Je bent verder niet persoonlijk aansprakelijk. Elk certificaat is 1 aandeel met een waarde van 500 euro. De totale investering is € 2.500.000, – (5.000 x € 500). Met dat bedrag zetten wij 8 vestigingen op in 8 stadsdelen en een hoofdkantoor met een eigen distributie en productie voorziening. De kosten zijn gemiddeld € 250.000 per vestiging. Dit zijn de kosten voor huur voor het 1e jaar, verbouwing en inrichting, meubilair, inkoop assortiment, productie eigen producten en overige vaste en variabele lasten. De rest 500.000 euro wordt gebruikt voor het hoofdkantoor, inrichting, personeel, promotie/reclame, en overige vaste en variabele lasten. Na het 1e jaar willen wij nog een gemeente voorzien van de Buurt Supers. Rotterdam staat op de planning met 14 vestigingen in de 14 stadsdelen waardoor het totale aantal vestigingen komt op 22 in het 2e jaar. Als vroege investeerder krijg je als eerste de kans om met ons mee te groeien. Dit betekent dat je als eerste de kans krijgt om nieuwe aandelen aan te schaffen en mede-eigenaar te worden van de nieuw te openen Buurt Supers in Rotterdam. Ook van de nieuwe vestigingen krijgen de nieuwe aandeelhouder maandelijks winst uitgekeerd. De hoogte van het te uit te keren bedrag hangt af van de winst van alle vestigingen waarvan je aandeelhouder bent.

Elke maand wordt 17,50% van de winst uitgekeerd aan de aandeelhouders. Wij verwachten dat je een effectief jaarlijks rendement tussen 12% en 20% ontvangt op je investering. Het kan natuurlijk ook zo zijn dan het rendement hoger uitvalt. Je ontvangt de winstuitkering levenslang. De rest van de winst wordt gebruikt voor vaste lasten en uitbreiding diensten en producten. Op een afgeschermd gedeelte van de website kan je samen met andere deelnemers de belangrijke ontwikkelingen en beleid volgen.

Als deelnemer krijg je logingegevens voor een admin gedeelte waar je de inkomsten en ontwikkelingen kan volgen. Het kassa-systeem wordt gekoppeld aan deze afgeschermde gedeelte. Alle producten worden bij een centrale kassa afgerekend.

Wordt mede-eigenaar

Samen bouwen aan de leukste en goedkoopste supermarkt van Nederland!

Vind jij het leuk om te investeren in een bedrijf met missie? Wil jij in een bedrijf met ambitie en lef investeren? Wacht niet langer want dit is je kans! Door de verkoop van een deel van onze aandelen geven wij iedereen die bij wil dragen aan een duurzame en goedkope supermarkt, de kans om mede-eigenaar te worden van de Buurt Super. Het mooie is dat dit al kan voor 500 euro. Om aandelen aan derden te kunnen uitgeven hebben wij een STAK (Stichting Administratiekantoor) opgericht. Deze stichting is de houder van de aandelen van de B.V. en heeft recht om de aandelen als certificaat uit te geven aan derden. Een certificaat op een aandeel is in principe gewoon een aandeel maar alleen met de economische recht en heeft geen stemrecht. Je ontvangt de winsteruitkering/dividend maar bent daarbuiten persoonlijk niet aansprakelijk.

Kapitaalinjectie

Investeren in de Buurt Super levert meer op dan een vast rendement op jouw investering. Je profiteert immers ook van de waardestijging van de (certificaten van) aandelen. We groeien samen! We hebben gekozen voor ‘sharefunding’ omdat wij graag willen dat je, naast aandeelhouder/certificaathouder, een echter ambassadeur van de Buurt Super wordt. Op deze wijze verspreiden we samen onze boodschap.De kapitaalinject maakt het mogelijk om de Buurt Supers in Den Haag uit te rollen. De hoogte van het opgehaalde bedrag bepaalt de snelheid waarmee dit gebeurt. Het geeft ons de financiele ruimte om de Buurt Supers direct bij een breder publiek te introduceren.Wil je meer informatie nalezen? Kijk dan op de projectpagina onder projectnaam “Wordt mede- eigenaar”. Je kunt ook
hieronder klikken om direct naar de projectpagina te gaan.

Enthousiast? Wij ook!

De eerste ronde om mede-eigenaar te worden is al van start gegaan! Ga snel naar de projectpagina voor meer informatie of klik op onderstaande button om meteen jouw certificaten van aandelen te bemachtigen! Vul het formulier in en klik op bevestigen. Je ontvang daarna een mail met een overeenkomst. Na ondertekening van de overeenkomst en betaling zijn je certificaten rechtsgeldig en ben je officieel certificaathouder. Later ontvang je tevens de login gegevens voor de afgeschermde gedeelte voor aandeelhouders om de ontwikkelingen te volgen.